Handige tips

Laat je adviseren en Inspireren! Wil je een nieuw meubel? Waarom zou je het dan niet helemaal op maat laten ontwerpen en maken?

Altijd advies op maat

Afspraak op locatie mogelijk

Geheel vrijblijvende offerte

Handige tips

Heb je een ruimte, kamer of huis wat je wil inrichten? Hier zijn een paar handige tips waarmee je uit de voeten kunt.

 

  1. Meten is weten! Kijk altijd of je een meubel qua afmetingen kwijt kunt in een ruimte. In een kleine woonkamer zet je bijvoorbeeld niet meteen een grote hoekbank die de ruimte blokkeert. Je kunt zelf gemakkelijk meten of een meubel te groot is voor een ruimte. Leg gewoon wat oude kranten of een stuk karton met de afmetingen van je meubel op de plaats waar je het wil gaan neerzetten. Dan zie je snel genoeg hoe de ruimte wordt verdeeld.

 

  1. Bepaal het doel van je meubel. Aan welke voorwaarden moet het voldoen. Heb je bijvoorbeeld veel opbergruimte nodig, kies dan voor een meubel met deurtjes, kleppen en/of laden.

 

  1. Bepaal welke kleuren en materialen je voor je meubel wil. Je kunt hierbij kiezen uit natuurlijke materialen en houttinten of staal, maar ook kiezen voor een meubel wat gespoten of geschilderd is. Zorg in ieder geval voor een rustige basis zodat je met de aankleding lekker kunt variëren.

 

  1. Kies voor kwaliteit. Het is natuurlijk erg aantrekkelijk om voor goedkope meubels te gaan, maar vaak is goedkoop duurkoop. In veel gevallen zijn deze meubels kwalitatief van een mindere kwaliteit of is de afwerking van mindere kwaliteit.

 

  1. Maak een plattegrond op schaal van de ruimte (of laat een plattegrond maken). Teken hier je meubels in. Zo krijg je een goed beeld van de indeling van de ruimte.
Meer info

Waarom zou je voor
Oma Mutsje kiezen?

Oma Mutsje is sterk in goed doordachte en eigenzinnige ontwerpen. Creativiteit, kwaliteit, service en persoonlijk contact spelen een belangrijke rol in het ontwerpen van en maken van een interieur, meubel of ruimte.

Meer info

Handig om te weten!

Bezoekje brengen?

Wil je eens bij ons langskomen? Bel of mail ons dan voor een afspraak.

Meer info