Gericht advies nodig

“Velen kunnen een huis inrichten; weinigen verstaan de kunst een thuis te maken”

– Anna Dix –

Altijd advies op maat

Afspraak op locatie mogelijk

Geheel vrijblijvende offerte

“Wij vertalen jou woonwensen naar een huis waarin jij je helemaal thuis voelt”

Ben je op zoek naar inspiratie voor je interieur? Wij vertalen jou woonwensen naar een meubel wat helemaal bij jou past en aansluit bij jou wensen. Bij het bepalen van nieuwe kleuren en tinten, de keuze van de materialen en het ontwerpen van nieuw meubel, bij Oma Mutsje kun je alle kanten op!

Uiteraard ben je van harte welkom om bij ons langs te komen om vrijblijvend je wensen te bespreken, maar wij kunnen ook bij jou langskomen voor een advies en ontwerp. Kijk hier naar de mogelijkheden en de daarbij horende kosten of vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Meubelontwerp inclusief tekening

We ontwerpen een uniek meubel voor je. Helemaal op maat. We kunnen voor de intake bij je thuis(!) komen, maar je bent ook van harte welkom bij Oma Mutsje om je wensen te bespreken. Wij ontwerpen tafels, kasten, tv-meubels, maar ook kastwanden en aankleding van een ruimte.

Bij het ontwerpen van een meubel nemen we 1 uur de tijd voor de intake. We brengen dan je wensen in kaart. Daarna gaan we 2 uur voor je tekenen en ontwerpen. Je ontvangt het ontwerp van ons via de mail.
Prijs: 195 euro(*) (**) (***)

(*) Voor een thuisbezoek rekenen we een kilometervergoeding van 0,75 euro per kilometer (gerekend over het totaal aantal kilometers heen en terug). De eerste 50 km nemen wij voor onze rekening.

(**) Als er meer uren gemaakt moeten worden om tot een compleet ontwerp te komen dan geldt hiervoor een uurtarief hiervoor 75 euro per uur. Hierover wordt vooraf met je overlegd.

(***) Wanneer het ontwerp voor u mogen maken zullen de kosten voor het ontwerp in mindering worden gebracht op de eindfactuur.

Meer info

Interieurstijl? Geen idee!
Wij helpen je graag

Om de juiste keuze te kunnen maken als het gaat om de interieurstijl die het beste bij je past moet je weten welke stijlen er zoal zijn. Wij hebben hier de belangrijkste stijlen voor je op een rijtje gezet.

  1. Industrieel
  2. Landelijk
  3. Bohemian
  4. Scandinavisch
  5. Shabby Chique
Meer info

Handig om te weten!

Bezoekje brengen?

Wil je eens bij ons langskomen? Bel of mail ons dan voor een afspraak.

Meer info