Meubelontwerp

“Creatief leven herken je aan zijn gevarieerdheid: het levert steeds onbekende resultaten op die niet te voorzien waren.”
D. H. Lawrence – Engels schrijver 1885-1930

Altijd advies op maat

Afspraak op locatie mogelijk

Geheel vrijblijvende offerte

“Persoonlijk, functioneel, creatief en op-maat-gemaakt”

Dat is waar het om gaat bij het ontwerpen van een nieuw meubel! Op basis van je wensen, die we in kaart brengen tijdens een intake, ontwerpen we een meubel speciaal voor jou. Hierin wordt rekening gehouden met de functie van het meubel, de gewenste materialen, de ruimte waarin het meubel komt te staan en natuurlijk wat jij het allermooist vindt.

Meubelontwerp inclusief tekening

We ontwerpen een uniek meubel voor je. Helemaal op maat. We kunnen voor de intake bij je thuis(!) komen, maar je bent ook van harte welkom bij Oma Mutsje om je wensen te bespreken. Wij ontwerpen tafels, kasten, tv-meubels, maar ook kastwanden en aankleding van een ruimte.

Bij het ontwerpen van een meubel nemen we 1 uur de tijd voor de intake. We brengen dan je wensen in kaart. Daarna gaan we 2 uur voor je tekenen en ontwerpen. Je ontvangt het ontwerp van ons via de mail.
Prijs: 195 euro(*) (**) (***) (bij het inplannen van een afspraak ontvangt u hiervoor van ons een factuur)

(*) Voor een thuisbezoek rekenen we een kilometervergoeding van 0,75 euro per kilometer (gerekend over het totaal aantal kilometers heen en terug). De eerste 50 km nemen wij voor onze rekening.

(**) Als er meer uren gemaakt moeten worden om tot een compleet ontwerp te komen dan geldt hiervoor een uurtarief hiervoor 75 euro per uur. Hierover wordt vooraf met je overlegd.

(***) Wanneer het ontwerp voor u mogen maken zullen de kosten voor het ontwerp in mindering worden gebracht op de eindfactuur.

Meer info

Interieurstijl? Geen idee!
Wij helpen je graag

Om de juiste keuze te kunnen maken als het gaat om de interieurstijl die het beste bij je past moet je weten welke stijlen er zoal zijn. Wij hebben hier de belangrijkste stijlen voor je op een rijtje gezet.

  1. Industrieel
  2. Landelijk
  3. Bohemian
  4. Scandinavisch
  5. Shabby Chique
Meer info

Handig om te weten!

Bezoekje brengen?

Wil je eens bij ons langskomen? Bel of mail ons dan voor een afspraak.

Meer info