Houtolie

“Kleur is de verwondering van het licht”
– Marc van Halsendaele

Oplosmiddelarm

Niet schadelijk voor mens en milieu

Zowel binnen als buiten toepasbaar

Adviseren doen we graag en helemaal op maat

Verfnatuurlijk Houtolie is een duurzame, watergedragen houtolie die geschikt is voor houten vloeren en meubels. Verfnatuurlijk Houtolie is zowel binnen als buiten toepasbaar. De olie dringt diep door in het hout en geeft een duurzame bescherming en een natuurlijke afwerking met een warme uitstraling.

Toepassing: Verfnatuurlijk Houtolie is geschikt voor onbehandeld hout voor binnen en buiten. Gebruik de Houtolie voor het onderhouden, verduurzamen en beschermen van hout, houten (tuin)meubelen, houten vloeren enz.

Gebruiksaanwijziging: Verfnatuurlijk Houtolie kan rechtstreeks aangebracht worden zonder eerst een grondlaag te zetten. Ondergrond goed ontvetten en schuren. Eventuele oude waslagen verwijderen.

Breng Verfnatuurlijk Houtolie aan met een acrylaatkwast of spons. Verdeel de olie over het oppervlak en strijk uit in de richting van de houtnerf. De olie ca. 20 minuten laten intrekken en daarna met de houtnerf mee uitwrijven en de overtollige olie verwijderen.

VOS: EU grenswaarde voor dit product (Cat A/a): 30 g/l. Dit product bevat minder dan 30 g/l VOS.

Beken kleur met
Verfnatuurlijk

Kleuren geven een kamer persoonlijkheid en een eigen sfeer.

Bij het kiezen van kleuren is het dan ook belangrijk af te gaan op de ruimte en de sfeer ervan en niet zomaar een vastgelegd kleurenpalet te kopen in de winkel.

Kies je kleur

Handig om te weten!

Prijzen 1 ltr.

 

Krijtverf: €29,50
Muurverf: €29,50
Ultra Matte Lak: €34,50
Houtolie: €29,90
Meubelolie: €31,50
Bekijk alle prijzen