Krijtverf

“Kleur is de verwondering van het licht”
– Marc van Halsendaele

Oplosmiddelarm

Niet schadelijk voor mens en milieu

Zowel binnen als buiten toepasbaar

Adviseren doen we graag en helemaal op maat

Verfnatuurlijk Krijtverf is een watergedragen, afwasbare, milieuvriendelijke en dekkende verf met een poedermatte uitstraling. Verfnatuurlijk Krijtverf bevat geen oplosmiddelen, is reuk arm, droogt snel en geeft een egale afwerking. Het kleurassortiment wordt gekenmerkt door een rustiek, landelijke uitstraling.

 

Toepassing: Verfnatuurlijk Krijtverf is geschikt voor de meest uiteenlopende ondergronden, zoals bijvoorbeeld onbewerkt en geverfd hout, steen, behang, meubels en nog veel meer.

 

Gebruiksaanwijzing: Verfnatuurlijk Krijtverf kan rechtstreeks aangebracht worden zonder eerst een grondlaag te zetten. Ondergrond goed ontvetten en schuren. Eventuele oude waslagen verwijderen. Breng Verfnatuurlijk Krijtverf aan met een acrylaatkwast. Verdeel de verf over het oppervlak en strijk in de richting van de houtnerf. De verf kan ook met een roller worden aangebracht. Eventueel direct nastrijken om het zogeheten “sinaasappel effect” te vermijden.

 

VOS: EU grenswaarde voor dit product (Cat A/a): 30 g/l. Dit product bevat minder dan 30 g/l VOS.

Beken kleur met
Verfnatuurlijk

Kleuren geven een kamer persoonlijkheid en een eigen sfeer.

Bij het kiezen van kleuren is het dan ook belangrijk af te gaan op de ruimte en de sfeer ervan en niet zomaar een vastgelegd kleurenpalet te kopen in de winkel.

Kies je kleur

Handig om te weten!

Prijzen 1 ltr.

 

Krijtverf: €29,50
Muurverf: €29,50
Ultra Matte Lak: €34,50
Houtolie: €29,90
Meubelolie: €31,50
Bekijk alle prijzen